Jak si stylově vyhrnout rukávy | BJ Návody

Jak si stylově vyhrnout rukávy | BJ Návody

Víte, jak si vyhrnout rukávy tak elegantně jako Italové podle jejich stylu Sprezzatura?

Držíte stylový slib a nenosíte košile s krátkým rukávem (říkáme jim Big Mac)? Skvělé, ale v létě můžete občas uvažovat o tom, že byste ji měli raději na sobě než košili s dlouhým rukávem. Nebojte, máme pro Vás tip, jak si vyhrnout rukávy podle italského stylu, kdy se budete cítit jako s Big Mac, ale navíc u toho budete skvěle vypadat. Ještě než začneme s návodem, jak si vyhrnout rukáv, řeknu Vám pár důvodů, proč vlastně nenosit Big Mac.

Proč to mám rád dlouhé?

  1. Vždy k tomu něco chybí. U Big Mac to jsou vždy opékané brambory ovoněné čerstvými bylinkami a svěžím citrónem, u košile s krátkým rukávem manžetové knoflíčky. Obzvláště pokud máte na sobě ještě oblek.

  2. Není to opravdu moc kvalitní. U Big Mac snad nemusím ani nic dodávat. Košile s krátkým rukávem nikdy nebudou kvalitní, protože kvalitní výrobci prostě ani nešijí košile s krátkým rukávem. Kvalitní restaurace Vám také neudělají Big Mac a ty nekvalitní, to už asi dál znáte.

  3. Nevypadá to dobře. Big Mac v krabičce nebo jemné krevety dochucené hladivou chutí avokáda? Košile s krátkým rukávem nebo košile s dlouhým rukávem vyhrnutým podle italského stylu Sprezzatura?

Jak na to? 

 

  1. Rozepněte si manžetu a přetáhněte ji směrem nahoru.

  2. Chytněte konec košile a opět ji přetáhněte.

  3. Teď stačí doladit pouze detaily.

  4. Vypadá dobře a neshrnuje se. Co více si přát?

Jak si vyrnout rukáv - 1. krok

1. Vyhrnuli jsme manžetu a přetáhli ji.

Jak si vyhrnout rukáv - výsledný krok

2. Přetáhli jsme konec košile a doladili. 

Pokud nechcete přijít o další návody nebo inspiraci, sledujte nás na FacebookuInstagramu nebo vložte Váš e-mail a my Vám dáme po každé vědět. Nebojte, také nemáme rádi spam.

Hodí se Vám módní inspirace a slevy na luxusní košile?

Dále si přečtěte


Komentáře (0)

Zatím žádné názory

Jméno *
Recenze *
* Povinná pole k vyplnění